Onze diensten

Contact

Loonbedrijf Fiers
Hoge Rijt 23
5575 CA Luyksgestel
T 0497 - 541394
F 0497 - 541742
E info@fiersvof.nl


Nieuws

Mais zaaien

Loonbedrijf Fiers beschikt over 2 Monosem 6 rijige maiszaaimachine. Het is mogelijk om ...Lees verder

Biologische bestrijding van de eikenprocessierups.

De eikenprocessierups is de larve van een nachtvlinder die haar eitjes legt in de toppen van ...Lees verder

Stobbenfrees

Sinds een tijdje zijn wij in bezit van een stobbenfrees deze is geschikt voor het wegfrezen van ...Lees verder

Nieuwe maaiarm

Wij zijn in het bezit van een nieuwe maai/klepel arm. Wij zetten dit materieel in ten behoeve ...Lees verder

Bomenknipper

Het gebruik van een bomenknipper behoort voortaan ook tot één van onze ...Lees verder

Een stukje geschiedenis...

Fiers Senior is begonnen met een collega/compagnon in 1951 in Luyksgestel met loonwerken, toen hadden ze nog maar een paar machines zoals een tractor, dorskas binder en kalkstrooier. Jan Fiers had het werk over genomen van een collega (boer). Zo heeft hij het bedrijf steeds uitgebreid, hij kocht meer machines en er kwam personeel in dienst. Hij ging verder met de nieuwste ontwikkelingen. In 1974 is zoon Bart thuisgekomen om mee te werken, op dat moment was het vader en zoon die de werkzaamheden deden. Toen werkte loonbedrijf Fiers alleen in de agrarische sector. In 1991 hebben Bart en Marij het bedrijf van Jan overgenomen en bleef Jan toch actief om zijn kleinzoons het werk te leren.

 

Huidige situatie

In 1980 is er een werknemer aangetrokken, een volgende in 1985 en zo is het bedrijf uitgebreid tot 26 medewerkers. Fiers v.o.f. verricht werkzaamheden in de agrarische sector, voor gemeenten, overheidsinstellingen en voor particulieren.

 

Personeel

Naast de directie heeft loonbedrijf Fiers op het moment 26 medewerkers in dienst. 

In drukke periodes worden de medewerkers bijgestaan door extra ingehuurde krachten ook hebben wij het hele jaar stagiaires in dienst.

 

Certificering

De overheid en bedrijven stellen steeds strengere eisen aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers. Daarbij moet je denken aan bv. Een veiligheidsbroek bij het zagen van bomen, een veiligheidsbril bij het versnipperen van hout. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij als bedrijf gekozen om volgens gecertificeerde richtlijnen te werken. Dit resulteert in de certificatie van ISO 9001-2000 en VCA*(2004/04).


In de diervoedersector is kwaliteit ook een belangrijke factor om aan de kwaliteitseis te voldoen hebben wij het certificaat GMP B4.1 behaald sinds 2004.


Voedselveiligheid is van toepassing op de bieten- en aardappelteelt. Wij houden ons bezig met deze teelt, die gericht is op de menselijke consumptie. Met de certificering VKL* maken wij aantoonbaar dat deze werkzaamheden onder beheerste omstandigheden worden uitgevoerd met in acht neming van alle regels en voorschriften op het gebied van reiniging, ontsmetting en de registratie daarvan. Ook de registratie van de vervoersbewegingen word per vervoerseenheid vastgelegd.


Loonbedrijf Fiers staat open voor nieuwe ontwikkelingen. “de jeugd heeft de toekomst” daarom bieden wij de mogelijkheid om scholieren in aanraking te laten komen met de agrarische sector. Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarbij aangesloten bij Aequor.

Loonbedrijf Fiers
Hoge Rijt 23
5575 CA Luyksgestel
T 0497 - 541394
E info@fiersvof.nl
certificaat
Webdesign & cms by We Provide